Vattensport

Vattensport

Vattensport

Dykning / Snorkling

Dominikanska republiken Ă€r kĂ€nt för 160 mil av oförstörda naturliga strĂ€nder. Det finns ingen bĂ€ttre plats att uppleva öns magi Ă€n under vattnet. HĂ€r finns en hel vĂ€rld att utforska som du inte kan se frĂ„n land – korallrev, grottor, skeppsvrak och fĂ€rgglada fiskar och vĂ€xter vĂ€ntar pĂ„ att utforskas.

LĂ€s mer…

Fiske

PÄ Dominikanska republiken anordnas varje Är flera fisketÀvlingar. Om du inte vill vara med i tÀvlingen kan du istÀllet gÄ ombord pÄ en bÄt som tar dig ut för att fiska barracuda och svÀrdfisk.
FiskesĂ€songen för spjutfiskar Ă€r mars– juli, och sĂ€songen för svĂ€rdfisk Ă€r juli–september. I slutet av oktober Ă€r havet lugnt sĂ„ att mindre bĂ„tar kan gĂ„ ut och fiska guldmakrill, tonfisk, makrill, svĂ€rdfisk och segelfisk.

LĂ€s mer…

Surfing

Stranden Cabarete i Dominikanska republiken Àr kÀnd över hela vÀrlden som vÀrldens huvudstad för kiteboarding. Vid Cabarete finns den perfekta kombinationen av strÀnder, vindar och vÄgor som gör att förhÄllandena för kiteboarding blir utmÀrkta. Sporten vÀxer snabbare Àn nÄgonsin. Vid kiteboarding anvÀnder man precis som vid surfing ett stort segel som ska fÄnga vinden samtidigt som man balanserar pÄ brÀdan. I omrÄdet som kallas Kite Beach i Cabarete finns uthyrning av kiteboardutrustning och hÀr kan du Àven fÄ hjÀlp av erfarna instruktörer.

LĂ€s mer…

Segling

Dominikanska republiken omges av varma och fantastiska vatten, nÄgot som gör landet till en populÀr plats för kappseglingar frÄn hela vÀrlden. Exempelvis hölls Rolex Farr 40 Pre-World Cup och VM i segling som i hamnen Casa de Campo i april 2010.

LĂ€s mer…